Inspiration til børnefamilien

4 apps til de nybagte forældre

1.02K 0

At få et barn er ikke det letteste i hele verden. Faktisk er der rigtig mange ting, du skal være opmærksom på — men det kan blive væsentligt lettere, hvis du har hentet de rigtige apps. Vi guider dig her til, hvilke apps du skal hente, hvis du gerne vil have lettere som forælder.

Der findes dog adskillige apps, som påstår, at de vil kunne gøre det lettere at være forælder. Vi giver her vores bud på apps, der egner sig til nybagte forældre. Klik desuden her, hvis du vil læse om, hvordan hele familien forsynes med billige mobiltelefoner.

  1. Far

Denne app egner sig udelukkende til den vordende far, der kan få gode råd til, hvordan man bedst muligt forbereder sig til, at familien bliver udvidet med en lille ny. Samtidig har du mulighed for at følge med i babyens udvikling, slå på i et leksikon, der beskriver de forskellige situationer, som du som nybagt far med garanti vil gennemgå. Samtidig har du adgang til helt simple huskelister, der husker dig på, hvad du mangler, når der kommer en lille baby. Samtidig får du træningsøvelser, en funktion hvor du kan måle, hvor langt du er gået med dit barn, oversigt over børne- og babyvenlige caféer, legepladser og meget, meget mere.

  1. Sleep Baby

Som nybagte forældre vil der med garanti opstå udfordringer med at få dit barn til at sove. Det kan være enormt frustrerende, men heldigvis er der hjælp at hente, hvis du installerer app’en Sleep Baby, der fungerer som en slags digital hjælp til at få babyen til at falde i søvn. Den fungerer ved, at der afspilles forskellige lyde, som babyen kender fra mors mave, så de ikke er alt for fremmede. Det kan være lyden af hjerteslag eller blot statisk støj.

  1. Sound Touch

En smart app, der fungerer som pegebog til de mindste. Her er det øje- og håndkoordinering og finmotorikken, der bliver øvet. Der er flotte billeder i appen, og der er lyde med, som appellerer til babyer. Egner sig til de 0 – 2 årige.

  1. Min Baby

Denne fungerer lidt som app’en Far, bortset fra at den ikke udelukkende henvender sig til faderen. Den egner sig til begge forældre, og den henvender sig især til førstegangsforældre. App’en forsøger at besvare de mange spørgsmål, der opstår efter den første fødsel. Du får altså hjælp til alle de udfordringer, du møder, når du har født for første gang. Ved du eksempelvis, hvilket bryst du skal amme fra? Er det højre eller venstre? Hvad skal man gøre, hvis ens baby ikke vil sove? Og hvad skal man gøre, hvis barnet græder hele tiden? Der findes rigtig mange problemstillinger, det kan være rart at få svar på, uden man skal ringe til sin mor i tide og utide.

Apps kan være praktiske i den første tid

Hvis I skal være forældre for første gang, vil du med garanti få glæde af ovenstående apps, som kan hjælpe jer igennem den første tid. Det eneste, de forskellige applikationer kræver, er, at du har en mobiltelefon, der har adgang til nettet og selvfølgelig de rigtige specifikationer. Klik her for at se de bedste mobiltelefoner lige nu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.