Inspiration til børnefamilien

Begyndt at tænke på efterårsferien?

870 0

Sommerferien er forbi for de fleste og nu begynder tankerne om den næste ferie og hvad i skal have af oplevelser, som familie. Efterårsferien er begyndt at være det ultimative tidspunkt at holde ferie i Danmark, da familier nyder rigtig godt af hyggen, som efterårsvejret plejer at have med sig.

Udover at hygge med familien, kan det være svært at finde på nogle aktiviteter eller oplevelser, som man kan lave sammen som familie en hel uge. Nogle bruger ugen på at være hjemme og bruger tiden på at slappe af, mens andre tager fat i huset og begynder at færdiggøre projekter, som de ellers ikke ville nå i hverdagen med skole og arbejde. Hvis i gerne vil ud og lave nogle aktiviteter, men ikke kan komme i tanke om hvilke i kunne lave, så er her et par forslag.

Hvordan ser spidsen af Danmark ud?

En tur som vil kunne give familien en oplevelse sammen er at hvis der er godt vejr, så skulle i tage bilen og køre til Skagen. Skagen ligger i den nordligste del af Danmark, her vil i kunne gå en tur langs vandet helt ud til spidsen af Danmark og opleve grenen, mens i er der kan i også opleve den tilsandet kirke og gamle Skagen hvor alle husene er malet i gule farver. Hvis i kommer langt væk fra vil det være oplagt for jer at tage en overnatning eller to i et af de sommerhuse, som ligger rundt om Skagen. Et ophold i et sommerhus vil være med til at give en dejlig oplevelse til hele familien i efterårsferien.

En tur til det tyske

Trænger i til at komme lidt ud af Danmark men i har mindre børn, så i vil ikke til at køre en masse for at få en god oplevelse, så kan i tage til Flensborg. Køreturen er på et par timer og så kommer i ned til Flensborg, hvor i kan finde en del shopping muligheder og flere gode restauranter. Syntes i turen til Tyskland er for lang og stadig syntes det er for kedeligt at sidde hjemme, så kan i tage sammen ud til den nærmeste storby og shoppe lidt til hele familien. Hvis i vil gøre det til en heldags aktivitet, så kan i kombinere det med en god frokost i byens cafeer.

Efterårsferien kan hvis man gerne vil lave en del med sin familie blive en lidt dyrere ferie end beregnet, hvis man har brug for lidt ekstra til at gøre ferien perfekt kan du undersøg dine lånemuligheder hos D|E|R Privat Finans. De godkender de fleste af deres ansøgere, du får hurtigt pengene og der kan søges nemt online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.