Inspiration til børnefamilien

Bliv klar til efteråret

917 0

Vi begynder stille og roligt at nærme os koldere tider. Efteråret er oftest forbundet med hyggelige timer indendørs i læ for blæst og regn og gode timer sammen med familien. Som så mange andre betyder efteråret ved de fleste efterårsferie og mange skal finde på iderige aktiviteter sammen med familien.

Hyggelige timer hjemme

Alting behøver ikke altid at være praktisk når i bruger timer sammen derhjemme, de kolde timer udendørs kan hurtigt erstattes af afslappende og varme timer hjemme i ens eget hjem. Brug dagen og aften på at få skabt en afslappende og hyggelig stemning, måske bage nogle boller, tænd nogle stearinlys og find en god film, så hele familien kan hygge sig sammen. Syntes du, at i mangler lidt til hjemme for at skabe den ekstra efterårs stemning, så kan man købe få ting der er med til at skabe en god stemning  i hjemmet.

Et lammeskind i sofaen eller over stolen du sidder og ser film i, er med til at gøre det mere behageligt og rart at sidde og se en film, køb dit lammeskind i Føtex. Det er god måde at få varmen i efterårskulden og samtidig skaber det en god stemning. Lammeskindet kan bruges flere forskellige steder og det er egentlig kun dig der bestemmer hvor du gerne vil have dit lammeskind.

Gåture i skoven

På med gummistøvlerne og regnfrakken og gå ud og oplev efteråret ved at gå en lang tur sammen i naturen og få samtidig en masse frisk luft. Husk jeres praktiske tøj, nu hvor vejret er blevet koldere. Med efteråret plejer de fleste forkølelser at medfølge hvis man ikke får lidt ekstra tøj på. Hvis i ikke har nogle skove i nærheden af jer, så lav en hurtig søgning på nettet, så kan i nemt finde en skov, som i kan gå en lang tur i sammen. Det er en nem måde at være sammen på og mærke efteråret.

Aktiviteter rundt om i landet.

Efteråret kan være lig med mange gode aktiviteter og gode måder at komme ud sammen med familien. Rundt om i landet kan i finde forskellige aktiviteter, som kan være underholdning til hele familien. Husk at lav jeres research inden at i tager ud af døren, så i finder de aktiviteter, som passer på jeres familie. Det er også vigtigt at holde øje med, at aktiviteterne bliver afholdt de dage i gerne vil af sted, så i ikke kommer til at køre forgæves.

Leave A Reply

Your email address will not be published.