Inspiration til børnefamilien

Brug naturprodukter – det beskytter både mor og barn

768 0

Som forælder er det vigtigt at tage højde for, hvilke produkter man bruger på sit barn. Ikke nok med det bør kommende mødre også være ekstra opmærksomme på, hvilke produkter de bruger, da nogle produkter indeholder mere eller mindre skadelige stoffer som kan ophobes i kroppen. Når først skadelige stoffer og kemikalier har ophobet sig i kroppen, kan man desværre risikere at give dem videre som arv til ens børn. Mange bekymrer sig kun om kemi i fødevarer og emballage, men faktisk er det mindst ligeså vigtigt at bekymre sig om den kemi, der er i de produkter vi bruger dagligt til vores krop og hår. Der kan derfor være mange fordele ved at benytte naturprodukter til både mor og barn, da det kan være med til at beskytte mod eventuel skadelig kemi. I den forbindelse kan produkter af mærket tigi bed head anbefales. Se et udvalg af tigi bed head her.

Undgå produkter med skadelige kemikalier

Under graviditeten bør den kommende mor gøre, hvad hun kan, for at undgå at bruge produkter med skadelige kemikalier eller mindre god kemi. Som tidligere nævnt kan visse stoffer nemlig ophobe sig i kroppen, som derefter kan blive videregivet til barnet. Med det sagt skal man selvfølgelig også sørge for at bruge naturprodukter og andre produkt uden farlig kemi på barnet, efter det er født. Børn har endnu mere sart hud end voksne, og derfor er det vigtigt at vælge produkter, der behandler barnets hud og hovedbund så skånsomt som muligt.

Når man benytter sig af produkter med farlige kemiske stoffer, er der tre veje det kan trænge ind i kroppens blod og videre rundt i kroppen: gennem huden, munden og næsen. I den forbindelse kan produkter fra tigi bed head anbefales.

Tigi bed head – et godt valg

Leder du efter gode produkter, som du kan bruge med god samvittighed? Så kan tigi bed head anbefales. Tigi bed head er et moderne og ungdommeligt brand, der producerer alt lige fra hårpleje, herunder shampoo, conditioner, hårkur til stylingsprodukter såsom volumeprodukter og hårspray. Tigi bed head producerer hårprodukter til mange forskellige hårtyper, således at man både kan finde hårprodukter egnet til alle hårtyper såvel som hårprodukter, der er mere specifikt egnet til en bestemt type af hår. Er du blevet interesseret i at se nogle af de forskellige produkter tigi bed head tilbyder, for at skåne både dig og dit barn kan du nemt finde dem på nettet.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.