Inspiration til børnefamilien

Den svære skilsmisse – og hvad med det praktiske?

906 0

Når man bliver gift, er det svært at forestille sig andet, end man skal være sammen resten af sit liv. Derfor kan det også komme som et chok for den ene, den anden eller for begge to, når skilsmisse er den eneste mulighed og den bedste løsning. Det er hårdt at se, når ens store drøm om kernefamilien smuldrer mellem hænderne på en. Om du enten er blevet forladt eller selv har taget beslutningen, vil en skilsmisse oftest være en stor sorg, som kan sammenlignes med andre alvorlige tab.

Tiden efter en skilsmisse kan være præget af både frustration, sorg og lettelse, og det indebærer oftest, at du skal klare dig gennem en sorgproces. Når man sidder tilbage med en følelse af svigt, kassering eller magtesløshed kan det være svært at overskue noget som helst. En skilsmisse er en ekstremt stor omvæltning, som medfører, at alle tanker om fremtid virker totalt uoverskuelige. Dertil er det ikke kun en stor omvæltning for dig selv, det er en også en stor omvæltning for dine børn. Det kan gælder om at finde det fornødne overskud frem, da det kan være hårdt for børn at se sine forældre i en så såret tilstand.

At turde at konfrontere fremtiden

I forbindelse med en skilsmisse er det altså uundgåeligt, at man bliver nødt til at forholde sig til mange forskellige ting. I en periode hvor selv de mindste praktiske gøremål kan synes uoverskuelige, kan det være en god ide at søge hjælp. Når dine følelser er i kog, og du føler dig usikker på, hvad fremtiden indebærer, kan god, erfaren og kvalificeret rådgivning være med til at give den fornødne ro i dit liv. Det kan blandet andet være professionel hjælp til, når der skal ske en deling af jeres fælles bo. Undersøg her muligheden for hjælp, når I blandt andet skal blive enige om, hvem der fortsætter et eventuelt lejemål. I dag er det blevet mindre yndigt at følges af hele livet, end det var tidligere. Flere benytter sig af rådgivning i skilsmissesager i dag, da den kompetente vejledning hjælper til at løse eventuelle uoverensstemmelser og giver ro på til at tackle skilsmissen på bedst mulig vis.

Et nyt hjem kan være det næste skridt

Vi kender alle, hvordan forskellige hjem kan være fyldt med specielle minder. Etablering af et nyt hjem kan derfor være med til at hjælpe dig videre i livet. I et nyt hjem kan du skabe et liv, hvor du ikke behøver at mindes de gamle tider, når du er hjemme. Find din bolig her. At etablere et nyt hjem vil ikke fjerne hele skilsmissesorgen, men det kan hjælpe med at dulme den og være et skridt på vejen mod en lys fremtid.

Leave A Reply

Your email address will not be published.