Inspiration til børnefamilien

Drømmer du og din familie også om en lækker sommerferie år? Få gode råd til at finansiere den!

921 0

Sommerferien ligger for mange familier lige rundt om hjørnet, da børnene snart har sidste skoledag. De fleste af os drømmer om sol og sommer, som desværre langt fra altid er realiteten herhjemme i Danmark. Som børnefamilie hører der altid mange udgifter med, hvilket betyder, at der ikke altid lige er plads til en uges ferie sydpå med ren afslapning og kvalitetstid. Denne artikel giver dig nogle gode råd med på vejen til, hvordan du kan tage et billigt lån til at finansiere en lækker sommerferie for dig og din familie.

Lån til det, som betyder noget for dig

Hvis du ønsker at låne penge til din ferie, så tænk over, hvad der betyder noget for dig. Hvor mange penge har du brug for at låne, og skal ferien være med all-inclusive, vare i 1 eller 2 uger, eller være på et 5-stjernet hotel?

Med andre ord så bør du overveje, hvilken type ferie du ønsker og dermed også, hvad dine behov er. Her er et lille råd også at tage et kig ud i fremtiden. Som børnefamilie er det ikke sjovt at sidde stramt i det økonomisk, og der skulle gerne være lidt plads i økonomien til uforudsete regninger.

I denne sammenhæng kan du også gøre dig overvejelser om, hvorvidt du og din familie hellere skulle prioritere at låne penge til at finansiere en ny bil, eller en ombygning af huset – overvej, hvad der betyder mest for dig både lige nu, men også på længere sigt?

Udarbejd et budget og få et overblik over din økonomi

Når du har bestemt dig for størrelsen af dit lån, er det en rigtig god ide at lave et budget. Således ved du, hvor stort et beløb du skal lægge til side hver måned for at afdrage på dit lån. Hermed sikrer du dig også, at du har et overblik, og at du ikke kommer til at sidde for stramt i det, når i kommer hjem fra ferien.

Bestem dig også for, hvor lang en betalingsperiode du ønsker at afdrage i og udregn dermed beløbet for din månedlige afbetaling, så du kan lægge et fast månedligt budget.

Du kan læse mere om billige lån med lav rente hos D|E|R Privat Finans. På hjemmesiden kan du udregne din månedlige ydelse. D|E|R Privat Finans vil efterfølgende foretage en kreditvurdering og dermed fastlægge din rente. Herefter får du sat beløbet direkte ind på din konto, så du kan tage din familie med på en skøn sommerferie og indfri din drøm.

Sådan finansierer du et lækkert kamera til jeres ferie

Skal du på ferie med din familie, så er et kamera fuldstændigt uundværligt. Et kamera hjælper dig med at huske tilbage på jeres dejlige ferieminder, når I er kommet hjem. Det er rart at have noget at vise til familie og venner, men det er også sjovt at kigge tilbage på feriebillederne om flere år, når børnene er blevet ældre.

Hvis du ikke har råd til at investere i et nyt kamera til din ferie lige nu og her, kan du hos D|E|R Privat Finans købe et på kreditkøbsaftale. Således kan du for et mindre beløb om måneden afbetale på kameraet over en længere periode. Dermed bemærker du næsten ikke denne post i budgettet sammenlignet med, hvis du skulle betale det kontant. Ydermere, kan kreditkøbsaftalen indfries lige, når du ønsker.

Hos D|E|R Privat Finans kan du også få hjælp til at finansiere mange andre ting, du står og mangler. Både hvidevarer, computer eller måske spillekonsoller til børnene, som de kan have glæde af i sommerferien?

Rigtig god sommerferie!

Leave A Reply

Your email address will not be published.