Inspiration til børnefamilien

En gave til far

,
3.92K 0

Det er aldrig nemt at give sine forældre fødselsdags- og julegaver, og især ikke fædre. Min far har altid sagt, han bare ønsker sig glade børn, men når alt kommer til alt, sætter han jo pris på at få en gave alligevel.

Man skal tænke kreativt
Derfor stiller det altid store krav til min kreativitet, når jeg skal finde på en gave til ham. Han er ikke typen, der selv går ud og finder tøj, den del står min mor for. Desuden kunne det ikke falde ham ind at gå ud og give mange penge for f.eks. en skjorte eller en polo i et bestemt mærke i en butik. Han handler ikke selv på nettet og ved derfor ikke så meget om, at man ofte kan finde eksklusive produkter på nettet til en meget billigere pris end i butikkerne, da onlineshops ikke har udgifter til husleje osv.

Min første tanke var, at jeg i år ville give ham noget, som han ikke lige selv går ud og køber, og det skulle ikke være noget han havde i forvejen. Jeg tænkte med det samme på den Ralph Lauren skjorte, som jeg gav min kæreste sidste år i julegave. Det ville virkelig overraske ham med sådan en eksklusiv skjorte. Problemet er bare, at jeg måske synes prisen på sådan en skjorte er lige i overkanten i forhold til det er en gave til min far.

3611588082226

Brug internettet
Jeg gik derfor online for at se, om jeg havde held med at finde et sted, hvor de solgte dem billigere end i butikkerne på strøget. Efter lidt søgen fandt jeg www.heypony.com som havde et stort udvalg af både pasformer og farver af Ralph Lauren skjorter – både til mænd og kvinder. Priserne på siden passede perfekt til mit budget, hvorfor jeg begyndte at lede efter en fødselsdagsgave til min far. Jeg vidste, at min fars yndlingsfarve var blå, så derfor bestilte jeg en blå skjorte i størrelse large i ”custom fit”.

Der gik ikke længe, inden skjorten kom med posten, og den var helt perfekt i farven til min far. En uges tid efter fik han den i gave, og jeg kan love han blev glad for den. Nu går han stolt med den hver gang, vi skal til fødselsdag eller ud og spise.

Hvis du ellers er på jagt efter gode julegaveidéer til din far eller andre du har kært, så er der også god inspiration at hente på juleliv.dk, hvor du kan læse alt til og om julen.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.