Inspiration til børnefamilien

Familieferie til udlandet for billige penge

1.02K 0

Kan det egentlig lade sig gøre at rejse til udlandet med henblik på at holde en god familieferie – og så til billige penge? Lige præcis dette spørgsmål ser vi nærmere på i denne artikel. Derfor kan du med fordel læse med her, hvis du gerne vil vide, hvordan du på en billig måde kan holde ferie i udlandet. Hæld lidt kaffe i koppen og brug de næste par minutter på at blive klogere på billige og gode familieferier i udlandet.

Tag på camping i Europa

I Europa findes der et væld af billige campingpladser, hvor der venter en masse uforglemmelige oplevelser. Derfor anbefaler vi, at du laver et par hurtige internetsøgninger med henblik på at finde nogle billige campingpladser som passer til dig og din families behov.

Især i Frankrig er der gode muligheder for at campere til billige penge. Hvis du i øvrigt er fan af cykling, så kan campingpladsen for foden af Alpe d’Huez i den grad anbefales. Her koster det et meget beskedent beløb at campere. For beløbet får du en meget unik placering lige midt i alperne. Derudover har campingpladsen også en god swimmingpool + børnepool. Et perfekt sted for børnefamilien!

En Hymer campingvogn er i øvrigt ganske populær til børnefamilier og lignende.

Lej eller lease en bil og kør selv

Transport i form af fly er noget af det dyreste! Derfor giver det rigtig god mening at leje eller lease en bil med henblik på at køre selv. På den måde er der nemlig mange penge at spare. Derudover giver kør selv ferie dig også mange flere oplevelser, da du oplever de forskellige lande du kører igennem helt tæt på. Sagt på en anden måde: Køreturen bliver mere lærerig og spændende – både for dig, men i den grad også for dine børn. Og en anden fordel ved kør selv ferie er, at du helt selv styrer tempoet. Hvis I har lyst til at se nærmere på en bestemt by i Italien eller lignende, så har I friheden til at gøre det. Det kan I desværre ikke, hvis I sidder i et fly.

Flexleasing er værd at se nærmere på, hvis du gerne vil leje en dyrere bil for en kortere periode. Denne leasingløsning er fordelagtig, hvis du for eksempel gerne vil køre på sommerferie en dyr og eksklusiv bil.

Bestil en afbudsrejse og spar tusindvis af kroner

Der kan også være mange penge at spare ved at bestille en afbudsrejse. Tit og ofte kan du være heldig at finde en ekstremt billig ferie som passer perfekt til dig og dine børn. Derfor anbefaler vi, at du holder øje med de forskellige rejsebureauer for billige afbudsrejser.

Få inspiration til billige udendørsaktiviteter på Outdoormagasinet.dk

Hvis I som familie elsker at opholde jer udenfor og ikke mindst få ”en på opleveren”, så er en hjemmeside som Outdoormagasinet.dk uden tvivl et besøg. På denne side kan I nemlig finde en masse inspiration, der kan være med til at gøre jeres ferie absolut uforglemmelig. I kan bl.a. læse om eventyr i Sydafrika, vandring i Grønland og meget mere!

Gå til Outdootmagasinet.dk og bliv inspireret!

Leave A Reply

Your email address will not be published.