Inspiration til børnefamilien

Feriemuligheder i Europa

794 0

Langt de fleste feriedage for danskerne, bliver brugt indenfor Europas grænser. Først og fremmeste er det for mange mest komfortabelt. Man kan komme ferie på nogle timer i et fly, eller et døgns tid hvis man er til kør-selv, til langt de fleste feriedestinationer man tager til. Derudover er der også det økonomiske aspekt, hvor en rejse til et andet kontinent alt andet lige, bliver noget dyrere end en europæisk rejse – især hvis man er en hel familie der skal afsted.

Der er mange forskellige muligheder for at holde ferie i Europa, og lige så mange forskellige ferietyper.

Man kan i Europa få mange forskellige typer af ferie – en af de meget populære typer er charterferie, som gerne er en uge eller to til et af de varmere europæiske lande, hvor man flyver til et hotel og hygger sig ved strand og pool, får slappet af og nyder at man har lidt ferie. Men Europa kan også byde på mange andre typer af ferie du kan tage på i Europa.

Oplevelsesferie er også en måde at holde ferie på i Europa, og selvom man kender mange områder kan man altid finde skjulte skatte og spændende områder at udforske hvis man bruger lidt tid på at granske. Her skal man nok finde mindre rejsebureauer, eller finde på en rejse på egen hånd – hvor de større rejseselskaber tit og ofte har til de populærere og mainstream destinationer.

Campingferie er også en populær rejsemåde til Europæiske lande, især hvis man er til kør-selv ferier. Der er rigtig mange franske, italienske og kroatiske campingpladser der modtager turister fra europæiske lande, der vælger kør-selv ferien. Her er det muligt at få en hyggelig ferie i et varmere land, til en rigtig god pris. Har man børn og tager på familieferie er det mange gange et rigtig godt valg, da der tit er noget for børn i alle aldre. Er man til campingferie er det en god ide, at anskaffe sig et campingpas. Om man tager på campingferie i Danmark eller i udlandet, kan det give nogle rigtig fede fordele – der kan give en billigere camping ferie.

Eksempler på destinationer til de forskellige typer af ferie:

Charterferie er som sagt en populære rejsemetode hos danskerne. En god destination til charterrejsen, kan være en tur til Tyrkiet. Alanya og Alanyakysten er efterhånden en rigtig populære charterdestination for mange danske feriegæster, og hele vejen langs kysten ligger der fine hotellet og gode strand- og pool muligheder. Er du til fuldstændig afslapning og masser af sol, kan Alanya være et godt bud. I byen finder du masser af spændende restauranter, en stor Bazar og gang i nattelivet.

Oplevelse ferie kan være en rigtig fed måde at holde ferie på, hvis man ikke gider at ligge dagen lang på stranden. Et rimelig udforsket område kan være Hercegovina området i Bosnien, tidligere Jugoslavien som tilbyder masser af oplevelser. Her kan du opleve adrenalin oplevelser som rafting og paraglidning og se et område der har skulle bygge sig op efter krigen. Derudover rummer området store naturoplevelser og er man til natur er det helt sikkert en oplevelse værd.

Campingferie er ideelt til børnefamilier der vil sydpå. Især den Italiens lido er genstand for mange danske campister i sommerens løb. Lidoen er et super sted for danske campister og er et sted at anbefale. Kan man bo i nærheden af byen Jesolo, har vi gode erfaringer derfra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.