Inspiration til børnefamilien

Find det perfekte fastelavnskostume til dit barn

1.23K 0

Fastelavn står lige for døren. Dette betyder kimende dørklokker, katten af tønden – og børnefødselsdage med fastelavnstema flere måneder frem. Er dit barn inviteret til en fastelavnsfest eller blot en kostumefest? Så skal barnet uden tvivl udstyres med et kostume, som passer til yndlings Disney figuren, yndlings dyret eller yndlings helten. I denne artikel får du råd til fastelavnskostumet til pigen og drengen – samt gode råd til at vælge det mest komfortable kostume.

Prinsesse, Minnie Mouse eller find Helga?

Skal din lille pige til fastelavnsfest? Så glæder hun sig uden tvivl utrolig meget. Men selvom glæden ved fastelavn vokser i hende – kan det være svært at finde det ideelle kostume. Når du skal finde det ideelle kostume til din pige, kan du starte med et udgangspunkt i hendes interesser. Er hun for eksempel helt vild med Disney film – skal hun helt sikkert være en af hendes yndlings Disney figurer. Hun kan for eksempel være en sød og nuttet version af Minnie Mouse. Hvis hun i stedet elsker prinsesser, skal hun selvfølgelig klædes ud som hendes yndlings prinsesse. Er hun mest til Askepot, Den Lille Havfrue, Snehvide, Belle, eller Klokkeblomst? Køb kustumer online på www.temashop.dk. Her kan du finde et stort udvalg af prinsessekostumer, Disney kostumer samt mange flere.

Disneyhelt, politimand eller blodig mumie?

Skal din dreng til fastelavnsfest, glæder han sig helt sikkert til at være udstyret med et sejt kostume samt til at blive kattekonge, når der skal slås katten af tønden. Når du skal finde et kostume til din dreng, kan du ligeledes finde inspiration i hans yndlings legetøj eller i hans yndlings tv-serier. Her er det ofte heltene, der præger stemningen – og der findes et hav af heltekostumer på markedet. Hvad end din dreng finder inspiration i Supermand, Justice League, Ninjaturtle eller Spiderman – er der et kostume som passer perfekt til ham. Hvis din søn ikke har en yndlings heltefigur, eller blot ikke ønsker en sådan udklædning, findes der ligeledes mange andre udklædningsideer. Han kan eventuelt klæde sig ud som politimand, piratdreng, indianer eller noget helt fjerde.

Vælg det mest komfortable kostume

Der findes et hav af avancerede kostumer på markedet – nogle af dem er mere komfortable end andre. Når du skal vælge kostume sammen med dit barn, skal du have i mente, at barnet ofte skal bære kostumet i en hel dag. Derfor skal det være behageligt og passe til temperaturen. Hvis fastelavnsfesten er udendørs, skal kostumet være varmt eller kunne styles med overtøj. Hvis fastelavnsfesten skal afholdes indenfor, må kostumet ikke være alt for varmt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.