Inspiration til børnefamilien

Findes den lykkelige skilsmisse?

1.16K 0

Dette spørgsmål er meget svært at svare på. For vil barnet nogensinde synes, at en skilsmisse er lykkelig? Det er trods alt mor og far som går fra hinanden – og det er vel ikke verdens lykkeligste scenarie set med et børneperspektiv.

Dog skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at nogle skilsmisser forløber meget bedre end andre. Og hvis I som forældre beslutter, at I skal skilles, så kan I som det mindste gøre det på en ordentlig måde, så barnet lider mindst mulig overlast.

I denne artikel kan du læse om nogle ganske gode råd til at komme igennem skilsmissen på en god måde. Artiklen henvender sig især til dig som netop er blevet skilt fra din partner.

Få styr på økonomien i fællesskab med en skilsmisseadvokat

Det kan i den grad anbefales at få styr på jeres økonomi med en skilsmisseadvokat. Fordelen ved at alliere sig med en advokat er, at I som par en uvildig mægler imellem jer. Dette kan være guld værd, når I skal igennem en skilsmisse med børn, fællesøkonomi osv.

Hos Stormadvokatfirma er de specialister i skilsmisseøkonomi. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan de kan hjælpe dig, så tjek deres website ud her.

Find en ejendomsmægler som har tidligere erfaring med skilsmisser

Hvis huset også skal sælges, fordi I ikke har råd til at blive boende, så anbefales det også at alliere sig med en uvildig ejendomsmægler. Denne ejendomsmægler må meget gerne have erfaring med skilsmisser, da det alt andet lige vil gøre hele processen meget nemmere og mere gnidningsfri.

Her på siden vil vi gerne anbefale www.maivi-herup.dk som ejendomsmægler.

Dialogen mellem forældre og børn er uhyre vigtig

En lykkelig skilsmisse handler tit og ofte om at være gode til at indgå i dialog med børnene. Det er ekstremt vigtigt, at børnene ikke føler sig overset i skilsmisseprocessen. Som forældre skal I være åbne og forklare, hvad det er som foregår.

Det nytter ikke noget, at I som forældre er hemmelighedsfulde og lignende. Dette vil børnene blot tolke som om, at de er ligegyldige og ikke har noget at skulle have sagt i den her sag. Indgå i en dialog og oplev, hvordan skilsmissen kommer til at forløbe markant bedre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.