Inspiration til børnefamilien

Gaveideer til store damer og unge piger

1.19K 0

Som gravid kan du godt betegnes som en stor dame eller ung pige. Derfor har vi valgt at kalde denne artikel for ”gaveideer til store damer og unge piger”. Som du nok allerede har gættet, så er denne artikel oplagt at læse, hvis du mangler et par gode gaveønsker som gravid. Herunder har vi samlet nogle af de mest populære gaveideer lige nu, så du har lidt at vælge mellem til din egen ønskeseddel.

Som gravid kan du godt ønske dig ting til dit barn

Selvom det er dig som er gravid og har fødselsdag eller lignende, så skader det bestemt ikke nogen, at du ønsker dig lidt gaver til dit kommende barn. Det er altid rart at have nogle babyting før barnet kommer til verden. På den måde er der mindre du skal købe, når baby er kommet ud, hvilket giver dig mere kvalitetstid med ham eller hende.

For eksempel lækkert sengetøj fra Konges Sløjd

Lige for tiden er sengetøj fra Konges Sløjd ekstremt populært blandt moderne mødre. Derfor er det oplagt at skrive på din ønskeseddel. En af de helt store fordele ved Konges Sløjd sengetøj er, at du får en super kvalitet for pengene. Du kan virkelig mærke forskel på kvaliteten, hvis du sammenligner med andre sengetøjsmærker. Derudover er du med Konges Sløjd også sikker på, at dit barn vil ligge uhyre komfortabelt pga. den ekstremt høje kvalitet som både dyne og pude bærer præg af.

Se udvalg her.

Plus size jeans

Plus size jeans er meget populære blandt ”tykke” kvinder – og med god grund. Denne type jeans bærer nemlig præg af en meget bedre komfort, hvilket alt andet lige gør bukserne meget mere behagelige at have på. Som gravid er det vigtigt at have det komfortabelt under graviditeten. Derfor er det oplagt at notere et par ”pregnant pants” eller ”preggy pants” på ønskesedlen.

Der findes et stort udvalg af jeans til store kvinder

Heldigvis er udvalget af preggy pants ganske stort. Derfor bør det bestemt ikke være noget problem for dig at finde et eller flere par som du synes meget godt om. Alternativt kan du ønske dig et par gode og store træningsbukser som du kan hygge i derhjemme eller når du bare skal slappe af.

Slap af med et spaophold

Som gravid findes der ikke noget bedre end at blive forkælet om. Derfor er det selvskrevet at notere et spaophold på ønskesedlen. Der findes ikke noget bedre end at trække stikket for en stund og blot nyde tilværelsen i en wellnessafdeling eller lignende. Bor du i Jylland, er der fantastiske muligheder for spaophold i for eksempel Vejle, der både har Comwell og Hotel Vejlefjord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.