Inspiration til børnefamilien

Genialt tøj til alle små vikinger og skjoldmøer

1.25K 0

I disse tider er vi alle sammen en lille smule mere viking end vi plejede at være. Om dette skyldes en ny funden kærlighed til vores barbariske forfædre eller om vi har set lidt for meget Vikings er svært at sige. Der kan dog ingen tvivl være om at vikinger er mere populære nu, end de har været i mange år. Derfor er det også helt fantastisk af man kan dele denne glæde med sin børn.

Hvad kunne være bedre end at iklæde sin børn i noget lækkert tøj at høj kvalitet, som samtidig har et billede af en viking på maven? Det er nu muligt med Danefæ.

Danefæ er et nyt og trendy tøjmærke for de mindste, med et bredt udvalg af onesies, kjoler, bittesmå hoodies og andet godt. Fælles for tøjet er at det i den grad er dansk, med meget stort d. På mange af deres sweatere, er der afbilledet en herlig lille viking, og på mange kjoler finder man ligeledes en dristig skjoldmø med sin hest. Eller også finder man små ord på tøjet som ”HEJ! HEJ! HEJ!” og hvilket får en til at trække på smilebåndet. Tøjet af fantastisk kvalitet, som er enhver livlig viking værdig. Dine børn kan roligt tumle rundt udendørs i tøj fra Danefæ, hvad enten det er vinter eller sommer.

Udvalget indbefatter også vinterjakker, der kan beskytte din lille viking mod det kolde Nords, til tider hårde vejr. Men er en jakke ikke nok kan man også få tykke heldragter, der beskytter mod selv den værste kulde og ligesom alt andet fra Danefæ er disse heldragter af høj kvalitet og med et herligt design.

Men vi får jo også sommer i Danmark nu og da, selvom den seneste nu ikke ligefrem var af de bedste. Her skal de små vikinger da også ud og lære at begå sig i vandet. Og så skal man se trendy ud. Det går ikke at man tager på togt iført en vadmelssæk eller endnu værre: Sidste års farve. Danefæ, har badetøj til børn fra 1-8 år og disse UV dragter, med glimrende solbeskyttelse er i et nuttet design og med glade farver. Hvis man passer godt på den kan den holde i lang tid og give ens barn mange gode dage ved stranden.

Men hvor får man så fat i dette fantastiske Danefæ tøj? Man kan naturligvis kaste sig ud i en hovedløs jagt online, men endnu nemmere vil det da være at på ind på magasin.dk, hvor der er et bredt udvalg til fornuftige priser. Magasin har altid de nyeste produkter fra Danefæ og ofte gode tilbud på de ældre modeller. Så hvis du har lyst til at få nogle små krigere eller skjoldmøer beredt til togt, så er der kun en ting at sige: køb her

Leave A Reply

Your email address will not be published.