Inspiration til børnefamilien

Giv børnene dansk sommer

868 0

Danskerne rejser som aldrig før, og mange anser det næsten som en menneskeret at komme sydpå i sommerferien. Der er bestemt intet galt med sydens sol og sommer, når bare vi ikke glemmer, at Danmark faktisk er allerdejligst på netop denne årstid. Læs med og få et par ideer til, hvad sommeren kan gå med, hvis I bliver herhjemme sammen med børnene

Bål i haven

Der er ikke noget så skønt som bål i haven på en lun sommeraften. Faktisk gør det ikke noget, at det er en anelse køligt, for så rykker man sammen om bålet med et tæppe over ryggen, og så breder hyggen sig for alvor. Der skal selvfølgelig bages snobrød, så husk at have snobrødspinde klar. De kan skæres i bambus eller pilegrene, men de holder sjældent særlig længe. I dag fås også modeller i metal med træhåndtag. Helt primitivt er det ganske vidst ikke, men det holder i årevis og er lette et rengøre fra gang til gang. Et lille tip til snobrødsdejen er at blande lidt reven ost og skinkestrimler i. Det gør en verden til forskel, for det kedelige brød bliver forvandlet til en rigtig lækkerbisken for både børn og voksne.

Husk også at invitere gæster over. ”The more the merrier”, som man siger. Naboer, bedsteforældre eller hvem I nu kommer godt ud af det sammen med. Husk at have ekstra stole parat. Køb her, hvis I mangler. Udvalget er ret stort hos Campingnetshop.dk. Gå efter de lette sammenklappelige modeller, som også er ideelle til campingture og friluftskoncerter.

Lej en hytte på et resort

De senere år er der kommet en del resorter, og de byder på et hav af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Et ophold er ikke helt billigt, men der er garanti for fuld fart og aktivitet for børnene fra morgen til aften, og de sover som små stene, så snart, de er puttet. Så er der et par gode timer til voksentid og hygge med en kold øl eller et glas vin.

Helt optimalt er det selvfølgelig, hvis I kan samle lidt mere af familien, eller eventuelt gå to familier sammen. Det gør oplevelsen endnu bedre for både børn og voksne. De fleste steder kan man leje hytter i mange størrelser, og der kan sagtens lade sig gøre at få en hytte til 10-12 personer. Maden kan enten indtages i restauranten eller tages med tilbage i hytten, eller I kan selv kokkerere, hvis budgettet ikke er uudtømmeligt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.