Inspiration til børnefamilien

Gode råd til selvforkælelse til mor

,
12.24K 0

Når man har børn og daglige pligter der skal passes, så er det ikke altid man får tid til lidt selvforkælelse. Det er dog rigtig vigtigt, at man får det presset ind i det travle program engang imellem, da det er rigtig sundt og giver en helt ny energi. Nedenfor kan du se 3 forskellige ting, som du kan gøre for at forkæle dig selv.

Køb noget nyt makeup eller skønhedsprodukter

Den første ting du kan gøre for at forkæle dig selv er, at købe noget nyt makeup og nogle nye skønhedsprodukter. Der er ikke noget bedre end, at man kan mærke hvor blød og dejlig ens hud er og når man får noget lækkert makeup på, som giver et flot look. Kig eventuelt rundt på nogle hjemmesider, hvor du kan finde inspiration til, hvordan makeuppen kan sidde og hvilke produkter der anbefales. Her hos Green Gorilla kan vi helt klart anbefale, at du kigger forbi Beauty Akademiet, som har mange forskellige skønheds- og makeup produkter som helt sikkert kan forkæle dig. Lige nu kan du oven i få 30% i besparelse på alt Guinot – så det er dermed nu du skal stå til.

Køb noget nyt og lækkert tøj til garderoben

Den anden ting du kan gøre for at forkæle dig selv er, at forny din garderobe med noget lækkert modetøj. Hvis du f.eks. er blevet inviteret til en fest er det oplagt, at købe noget nyt tøj, i stedet for at tage det samme på hver gang, som du i forvejen er blevet lidt træt af. Du kan skabe dig et overblik over det nye modetøj på nettet, hvor du helt sikkert kan finde den kjole eller top, som passer til den kommende fest. Hos Butik Nille kan du finde et stort udvalg af modetøj og der er helt det tøj du lige står og mangler eller slet ikke kan undvære.

Sæt en weekend af til dig selv

Det tredje du kan gøre, for at forkæle dig selv er en hel weekend, hvor du kun skal tænke på dig selv. Dette kunne f.eks. være et spa ophold med veninderne, en weekend med veninderne i byen eller en helt almindelig weekend, hvor du får børnene passet og der er ro i hjemmet, hvor du kun skal tænke på dig selv. Sådan en weekend vil helt sikkert give dig mere energi og du vil være klar til endnu en travl og stresset hverdag med vasketøj, rengøring, madpakker og afhentning af børn. Du skulle prøve det og se hvor meget energi du rent faktisk kan få, af sådan en weekend.

Leave A Reply

Your email address will not be published.