Inspiration til børnefamilien

Gør dig selv og dine børn sommerklar med den rette garderobe

1K 0

Foråret har gjort sit indtag, og sommeren er lige om hjørnet. Det betyder, at vinterjakkerne kan smides, og vinterstøvlerne skal skiftes ud med sneakers og lette sandaler. Dine børn er måske allerede vokset ud af sidste års sommertøj, og du har endnu ikke fået shoppet nyt til hverken dig, eller dem. Her kan du få tips til, hvilke dele du skal investere i denne sommer, så hele familien kan blive udstyret med den rette garderobe.

Praktisk fodtøj

I garderoben hører der sig noget ordentligt fodtøj med. Et par gode sko for børnene at løbe og lege i, er uundværlige. Skoene skal sidde godt, og de skal holde til lidt af hvert. Mangler du selv et par nye sko, finder du par til både store og små med et par lækre sko fra Angulus.

Skoene fra Angulus kan bruges i stort set alt slags vejr, men sandaler er selvfølgelig også et must i dine børns garderobe. Find nogle sandaler med en god komfort, så I kan gå lange ture med sandalerne på. For en god kvalitet til foden anbefales et par sandaler, som sidder tæt ved foden.

En mobilfri sommer

Måske er alle dine børn endnu ikke store nok til at eje en mobiltelefon. Til dem der ikke er det, skal de stadig have mulighed for at holde øje med klokken, så de kan frit kan lege uden at bekymre sig om tidspunktet. Du kan med fordel udstyre dem med et fint ur. På den måde ved de altid, hvornår det er tid til at komme hjem til modne jordbær med mælk og sukker. Se de fine børneure her.

En anden fordel ved at forære dine børn et ur, er at de hurtigt får lært klokken på en god og sjov måde. På andre måder går de en sjov sommer i møde, hvor teknologien ikke behøver første punkt på dagsordenen. Fantasien får i sted lov at leve.

Tøj til leg og løb

Når børnene løber ude og leger en sommerdag, skal deres tøj være praktisk. Det skal være muligt for dem at bevæge sig frit og svine tøjet en anelse til uden skæld ud fra mor eller far. Vælg derfor altid nogle mere mørke farver, så tøjet kan tåle at blive lidt beskidt.

Denne sæson er sommerens farver blå, rød og fersken. Alle farverne er nogle, der kan tåle at få lidt jord eller vand på sig, så du kan med fordel shoppe løs i sommerfarverne til dit barn. Til dig selv findes der også en masse lækre hits til denne sommer. Blandt andet det romantiske look er populært denne sommer; gerne lag-på-lag.

Leave A Reply

Your email address will not be published.