Inspiration til børnefamilien

Guide: 5 gode råd til vinterferie med børnene

760 0

Vinteren er en skøn tid, hvor der er dømt hygge til den helt store guldmedalje. Det er også en tid, hvor mange vælger at rejse udenlands for enten at stå på ski eller nyde ferien under varmere himmelstrøg.

Har I arrangeret en vinterferie til udlandet, hvor ungerne skal med, så får I her et par gode råd til, hvordan det lader sig gøre uden for meget besvær.

  1. Vent til ungerne er fyldt to år, med at tage af sted

Det første råd er, at I bør vente, indtil ungerne er fyldt to år. Tager I af sted før, vil ferien ikke rigtig føles som en ferie. Der er mange ting, der skal tages højde for, og et barn under to år har hele tiden brug for opmærksomhed. Vent derfor til barnet er over to år, hvis I skal rejse udenlands.

  1. Investér i en iPad til turen

Skal I til udlandet, er selve rejsen som regel det mest besværlige. Især hvis der er børn med. Det kan være svært at overskue, og derfor kan det være en fordel af give dem en tablet til turen, som kan holde dem underholdt.

  1. Tag børnene med på råd — hvor vil de gerne hen?

Inden I beslutter jer for, hvor I skal hen, så tag børnene med på råd. Hvor har de lyst til at tage hen? Ved at inddrage dem i beslutningerne, lærer de både en masse om forskellige lande og kulturer, og får indflydelse på, hvor turen går hen.

  1. Hav underholdning med til destinationen

Tag et par gode familiebrætspil med på ferien. Det er ikke sikkert, at de har noget, I kan underholde jer med, når I er afsted — og det er jo ikke alle dage der kan bruges

  1. Få ordnet praktiske ting, imens I er afsted

Når I er afsted, kan I lige så godt bruge den tid, I ikke er hjemme, på at få ordnet praktiske ting i hjemmet. Hjemmet i København kan eksempelvis sagtens få en gulvafslibning, imens I nyder solen Tenerife. Det kræver nemlig, at I ikke er hjemme — og derfor er ferien en fantastisk anledning til at få ordnet de praktiske hængepartier.

Leave A Reply

Your email address will not be published.