Inspiration til børnefamilien

Hele Europa ligger for dine fødder

713 0

Foråret er godt i gang og sommeren nærmer sig med hastige skridt, så vi ved alle hvad det betyder. Sommerferien er på vej og det er efterhånden ved at være tid til at få planlagt, hvor man skal hen. Der er jo så mange muligheder, som man skal overveje, når det kommer til sommerferien. Vil man være herhjemme, eller skal man rejse ud i det store udland? Skal man flyve eller køre selv?

Mulighederne er mange og det er det, der er så vidunderligt ved sommerferien. Man er helt sin egen herre og kan gøre, hvad man helst vil. Vi vil gerne slå et slag for, at man genopliver den gode gamle kør-selv-ferie tradition. Det er noget som vi nok alle husker fra vores barndom, hvor man blev pakket ind bag i bilen og rullede afsted på eventyr sammen med sine forældre. Det er en hyggelig og enkel måde at holde ferie på.

Almindelig kør-selv-ferie

Der er så meget der tiltaler ved en kør-selv-ferie, for det er en type ferie, hvor man ikke skal stresse over flyafgange, kufferter der måske er en centimeter for store til flyselskabets regler og meget mere. Her pakker man blot bilen og kører afsted, når det passer en og alle er klar. Ingen tidsplaner og ingen forpligtelser.

Kører man om natten, kan man undgå en masse trafik og det er en hyggelig oplevelse for ungerne, at krydse over grænsen til Tyskland mens verden omkring en sover.

En af de mange fordele ved almindelig kør-selv-ferie, er at man blot behøver at bestille hotel, hvor man nu vil hen og så ellers nyde turen. Men hvis man er rigtig eventyrlysten, så kan man lade være med at bestille og så køre til man finder et pensionat eller hotel, der har ledige værelser. Det er lidt vovet, men giver også en helt utrolig frihed. Det er bare vigtigt, at man har en bil der kan klare turen. Hvis du står og skal have ny bil til ferien, så burde du overveje at lease den stedet for at købe ny. På www.carperformance.dk kan du se et bredt udvalg af lækre biler, der vil tjene dig og din familie godt i mange år frem.

Campingferien

Hvis man gerne vil køre selv, men ikke rigtigt gider alle de hoteller, så er camping en genial løsning. Man behøver blot spænde campingvognen bagpå og så ellers tage af sted. Hele verden ligger forude og man har altid et sted at sove og spise. Det giver en sikkerhed, som man ikke har ellers.

Europa er fyldt med dejlige campingpladser, med masser af faciliteter og aktiviteter, så der er ingen der behøver at kede sig. Børnene vil elske det og i voksne kan nyde at slappe helt af uden, at skulle bekymre jer om arbejde og forpligtelser. Hvis det er noget, der lyder tiltalende så kan i finde et stort udvalg af brugte campingvogne, som helt sikkert passer til jeres behov. Uanset om i er en stor familie eller bare to, så er der noget i kan bruge. Køb en campingvogn og få en ferieoplevelse, som i aldrig glemmer.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.