Inspiration til børnefamilien

Kom afsted på en sund og hyggelig ferie

855 0

Når du tager afsted på ferie med familien, betyder det ikke, at du skal undvære din hobby over en længere periode. Vi har nemlig fundet et sted, hvor du kan spille golf, når du er afsted med familien. Det kan være I er en golffamilie, og er det tilfældet, kan der passende blive lavet en lille familietur en af dagene, hvor I spiller golf sammen. Det kan næsten kun blive en sjov oplevelse, men derudover vil det også blive en rigtig sund oplevelse, idet golf er en sportsgren, hvor der bliver forbrændt mange kalorier, selvom man bare går rundt. Det er selvfølgelig ikke kun om dagen, den står på familiehygge – nej, om aftenen skal der spilles nogle sjove spil, hvor der gerne må være lidt konkurrence i det, så alle på den måde giver deres bedste.

Et feriecenter hvor der kan spilles golf

Lyder det som noget lige for dig, at du kan spille golf med familien på ferien, så har vi fundet det sted, hvor jeres ferie skal gå hen. Dayz er navnet på det feriecenter, hvor turen skal gå til, hvis den skal stå på lidt golf og hygge med familien. Spil golf i Søhøjlandets Golfklub, der ligger i forbindelse med feriecenteret. På denne bane kan der afprøves en 6 hullers pay-and-play bane. Denne golfbane skal nok leve op til de krav, der måtte være, og er I en familie, der holder af en god gang golf, kan vi klart anbefale, at ovenstående link får et besøg. Ved at spille golf er det ikke kun en sjov oplevelse, I får – nej, der bliver ligeledes forbrændt en masse kalorier, hvilket kan være en god ting, når menuen står på ferie, idet der ofte er ret meget lækkert mad i denne periode. Vælger I, at en tur til et Dayz feriecenter er noget for jer, er det ikke kun golf, I kan prøve kræfter med. Vil I vide mere, kan der søges lidt rundt på ovenstående link, hvor alt information står skrevet.

Et hyggeligt brætspil til aftenerne er vigtigt

I kan ikke være ud og opleve noget hele tiden. Dette betyder, at der ofte vil være samling på familien, når alt på dagens menu er klaret, og I er tilbage ved hytten. Dog behøves hyggen ikke at stoppe – nej, faktisk er det nu, der skal skrues op for den. I kan passende handle lidt lækkerier ind til aftenerne. Her tænker vi selvfølgelig på ting som slik, chips og sodavand, da de nok skal skabe første del af den gode stemning. Derudover skal der været et sjovt og udfordrende spil, hvor I kan kæmpe mod hinanden. Køb Bezzerwizzer her, hvis I ikke allerede har det. Bezzerwizzer er et spil, hvor hjernen kommer på prøve, da der i dette spil bliver stillet rigtig mange spørgsmål. Derfor kan I godt forberede jer på noget, hvor jeres paratviden bliver udfordret. Spørgsmålene er i forskellige niveau, og alle fra familien kan nemt være med, når dette spil skal spilles.

Leave A Reply

Your email address will not be published.