Inspiration til børnefamilien

Møbler og udetøj til de større børn

959 0

Efterhånden som de små poder får lagt de første 4-5 år bag sig, begynder de at stille større krav til både påklædning og værelsesindretning. Selv om det måske er de helt små, der i særlig grad fokuseres på i de mange netbutikker med børnetøj, har vi fundet en lækker kollektion med udetøj til de 5-10 årige, som du næsten skal se. Når de så kommer ind efter dagens strabadser i den friske luft, kan de smide sig og slappe af i Innovation-sovesofaen, som ikke er til at stå for, hverken for børn eller voksne. Læs med, og se, hvad vi mener…

Mini A Ture – lækkert dansk udetøj

Børnetøjsmærket Mini A Ture har eksisteret siden 2001, hvor designerne Anne Katrine Montag og Linn Cecilie Faber stak hovederne sammen og satte dette udmærkede projekt i søen. Mærket har siden vokset sig stort, ikke bare i lille Danmark, men ud over verden, hvor det gennem årene er blevet til flere internationale designpriser.

Udgangspunktet i kollektionerne er den skandinaviske grundstil, men krydret med humor og hippie-trends fra hele verden. Det giver en lidt international profil, som også gør sig godt andre steder i verden. International eller ej – kollektionerne af udetøj er som skabt til det danske vejrlig med både kulde og regn. Mærket er blandt andet blevet meget kendt for sit smarte regntøj med fleece og termofor på indersiden. Så slipper børnene for at bruge både termotøj og regntøj i årstidsovergangende, og det er en kæmpe fordel. Tøjet sidder meget bedre, og er mere behageligt at lege i.

Tag et smut forbi netbutikken www.lillefigaro.dk og se kollektionen. Vi faldt blandt andet pladask for Wandy Fur Jakkerne, som ser ud til at kunne gøre selv en rigtig kold dag til en god dag. Måske er det Linn Cecilie Faber, der har været mest inde over denne kollektion. I hvert fald er hun er stort naturmenneske, og hendes egne børn får lov at teste alt tøjet.

Sovesofaen er perfekt til børneværelset

Mange børn har kun et børneværelse i moderat størrelse, og det er der for så vidt intet galt i. Når de bliver lidt større opstår der dog typisk problemer med møblementet, for der er ofte kun plads til sengen og så måske et skrivebord – foruden alt legetøjet selvfølgelig. Efterhånden som børnene bliver større, elsker de at putte i sofaen. En løsning er naturligvis at forsyne sengen med puder og andet, men det bliver aldrig helt det samme som en rigtig sofa

Her er sovesofaen den perfekte løsning, for om natten er den 100% seng, hvorimod den om dagen kan forvandles til 100% sofa. Vi var en tur inde og se på webshoppen for Nice Home. De fleste sovesofaer her er tydeligvis møntet på de voksne, men scroller man lidt kommer åbenbaringen: Tjek Innovation Tvedel sovesofaen, der kommer i både ocean-farve og flower-variant. Helt billig er den ganske vist ikke, men efter en lang dag i klatrestativet og en kop varm kakao, ligner den et sted både jeg og mit barn kunne hygge gevaldigt med en iPad eller en bog.

Leave A Reply

Your email address will not be published.