Inspiration til børnefamilien

Opskriften på den ultimative julehygge

221 0

Så er vi nået til den tiende december, og julen kommer tættere og tættere på. Men hvem siger at vi kun skal julehygge juleaften? Det er der ingen der gør. Julen er en smuk og hyggelig tid, så vi kan jo lige så godt udnytte hele december måned, så dette års jul bliver til noget helt specielt.

Brug adventsdagene på forberedelser 

Selvom selve fejringen af julen kun varer en enkelt dag, så kræves der enormt meget forberedelse. For at julen skal være som vi kender den, så skal huset være pyntet op, der skal være overdådige mængder hjemmelavet konfekt, det store flotte juletræ skal være pyntet, og jeg vil kunne blive ved. Man er altså naiv, hvis man tror, at man lige kan smide det hele sammen i løbet af et par dage. Men selvom det lyder af meget arbejde, så kan det meget hurtigt blive hyggeligt. Ved at samles med familien hver søndag i advent, har man den perfekte mulighed for at klare forberedelserne.

Kom i stemning med juletøj

Julen er som bekendt ikke det tøj vi har på, men blot det at vi hygger os sammen med vores nære. Men derfor kan man jo godt gøre det hele lidt ekstra julet med matchende julesweatere. Selvom mange vil mene, at de er lidt kiksede, og det er de færreste som vil have dem på offentligt udenfor december måned, så passer de perfekt til julehygge. Uanset om man selv sweateren på, eller om man ser et familiemedlem iklædt de sjove og hyggelige julemønstre, så kan man ikke undgå at komme i julehumør. Find jeres her.

Hold en hyggelig julefrokost

Det er de færreste danske familier som samler hele familien med fætre, kusiner, onkler, mostre osv. Det vil kunne rende op i rigtig mange mennesker. Selvom det som oftest ikke er realistisk, så er det også en skam. Derfor kan med fordel holde en julefrokost med de familiemedlemmer og de venner, man især kommer til at savne juleaften. Her kan i spise lidt julemad, spille pakkeleg og andre juletraditioner, i plejer at lave.

Klar julehandlen sammen

Julehandlen er kendt for at være enormt stressende, og for mange er det bare noget der skal overstås. Men selvom byernes gader er fyldt med mennesker, køerne er lange og ens konto langsomt bliver tømt, så kan det også blive hyggeligt. Hvis i kaster jer ud i kaosset alene, vil det altid være skrækkeligt, men det kan hurtigt blive hyggeligt, hvis i klarer den sammen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.