Inspiration til børnefamilien

Populære og lærerige sommerferieaktiviteter for børn

947 0

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt – og det er især til stor glæde for børn og unge. Sommerferien er nemlig for mange en magisk tid, hvor de store oplevelser står i kø. Som forældre har du et ansvar for, at dine børn får en god sommerferie. For at indfri dette ansvar har vi lavet denne artikel. Artiklen kan hjælpe dig med at vælge, hvilke aktiviteter du og dine børn skal kaste jer ud i!

Dyreparker som Givskud Zoo og AQUA er meget lærerige

Hvis du gerne vil give dine børn en stor oplevelse samtidig med, at de får noget lærerigt ud af det, så er der ingen tvivl om, at dyreparker er en fantastisk aktivitet. Dyreparker som Givskud Zoo og AQUA er uden tvivl værd at besøge for dine børn. I disse parker venter der nemlig et væld af spændende opdagelser og oplevelser som dine børn vil se meget frem til.

Især hos AQUA er der mange ting at se og opleve – og ikke mindst lære om. Derudover ligger AQUA i naturskønne Silkeborg, hvor der i øvrigt også er mulighed for at tage en sejltur med Hjejlen.

Lad barnet hjælpe dig med urtehaven og plante blomster

Det kan også være, at I har en stor have som trænger til en kærlig hånd. I det tilfælde er det oplagt at lade børnene deltage i havearbejdet. På den måde lærer de om, hvordan en have skal plejes og ikke mindst, at hårdt arbejde betaler sig.

Hos denne forhandler kan du finde en masse lækre produkter til bl.a. højbede og lignende. En god forhandler at se nærmere på, hvis du for eksempel mangler lidt muld til urtehaven.

Lær barnet om vigtigheden af at låse døren efter sig

Sommerferietiden er desværre en tid som er præget af mange indbrud, da mange er rejst til udlandet, kørt i sommerhus og lignende. I den forbindelse kan det godt betale sig at lære dine børn lidt om, hvordan et hus sikres på en god måde. Det kan for eksempel være, at du fortæller, hvordan låsen fungerer og ikke mindst vigtigheden af at få låst døren efter sig, når boligen forlades.

Hvis du mangler viden om låsesystemer og lignende som du kan forklare til dit barn, så tag et kig på denne hjemmeside. Der finder du nemlig en masse nyttig information om låse og ikke mindst generel indbrudssikring.

Forlystelsesparker som LEGOLAND er altid en sikker vinder

Skal der fart og spænding over feltet, så er der ingen tvivl om, at LEGOLAND er en sikker vinder. Her er der nemlig rig mulighed for at give den gas i de mange forlystelser. Derudover er LEGOLAND også en meget smuk park med mange flotte detaljer og figurer bygget i LEGO.

Leave A Reply

Your email address will not be published.