Inspiration til børnefamilien

Populært legetøj til børn

833 0

Der er i perioder legetøj, der er mere populært til børn end andet legetøj er det. Vi har inden for de seneste årtier set en stigning i elektronisk legetøj i form af elektronik som for eksempel Gameboys, spil til Ipads, Playstation og så videre. Meget af dette har dog også været med til at erstatte det traditionelle legetøj på mange måder. Der er dog stadig noget af dette traditionelle legetøj, der lever i bedste velgående. Det er for eksempel puslespillet og Lego. I denne artikel kan du blive klog på noget af det populære legetøj for børn, og vi går i dybden med de forskellige ting.

Playstation

Playstation er noget, der er kommet til inden for de sidste årtier og spillene er ganske enkelt bare blevet bedre og bedre og markant mere avancerede. Det betyder også, at der kommer flere og flere spil til, og mange af dem laves ud fra for eksempel film og tv serier. I takt med internettets udbredelse, er flere af disse spil også begyndt at komme på internettet, hvor brugerne så kan spille med og mod hinanden. Dette ses blandt andet i sportsspil og i actionspil, som der er rigtig mange, der spiller. Der er også mange børn, der i dag spiller spil på Ipad og Smartphone.

Puslespil

Puslespil er klassisk og noget, som mange forbinder med deres barndom. Både børn og voksne hygger sig med puslespil, da der er meget udfordring forbundet med det. Man kan få store puslespil, og der er mange, der synes det er rigtig sjovt at konkurrere i dette og se, hvem der kan samle de største puslespil. Der findes forskellige webshops, hvor du finder et stort udvalg i netop puslespil. En af dem er Spilcompagniet, der er nogle af de førende på markedet. Der findes puslespil inden for mange forskellige emner, og der er rigtig mange flotte mønstre, figurer og billeder, man kan samle, hvis man vil udfordre sin intelligens og sin kreative side.

Lego

Lego er stadig en klassiker inden for legetøj i dag, og der er mange, der samler på Lego. Både i form af forskellige serier som for eksempel Star Wars, men også hvor man prøver at bygge en by. Lego har været gode til at brede sig ud på mange markeder, og er også aktive med forskellige spil og andet merchandise. Desuden findes der jo også de kendte forlystelsesparker rundt om i verden, der er med til at gøre Lego til noget helt særligt. Lego er noget, som næsten alle har leget med, og der er derfor forbundet med nostalgi med det.

Pokemon

Noget der får en plads i denne artikel er også Pokemon, da det har været på noget af en rejse. Mange forbinder Pokemon med noget meget nostalgisk, hvor man byttede kort og spillede mod hinanden. Det handlede her om at have så sjældne og gode kort som overhoved muligt. Mange kan også huske Pokemon fra de gode gamle spil på Gameboy, hvor man samlede Pokemoner i en virtuel verden. Det handlede her om at få så mange som muligt i level 100 og klare de forskellige Gyms og ikke mindst sin rival. Der blev lavet en række forskellige spil, men der laves ikke nye den dag i dag. I dag ha Nintendo til gengæld stor succes med det nye spil Pokemon Go, der bringer Pokemons ind i den virkelige verden. Her skal man via sin Smartphone gå rundt i den virkelige verden og samle Pokemons. Det er noget, der bogstavelig talt har taget verden med storm, og har ført til kaos i flere byer, hvis der har været droppet en sjælden Pokemon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.