Inspiration til børnefamilien

Sådan holder du den perfekte fødselsdagsfest for dit barn

,
1.42K 0

Alle børn elsker en fødselsdage og de ser meget frem til lige netop denne dag lang tid i forvejen. Gør derfor dit barn en tjeneste og hold den perfekte fødselsdag, som de aldrig vil glemme. Nedenfor kan du læse mere om hvordan du kan holde den perfekte fødselsdag og hvilke ting du skal overveje forinden.

Lav et tema til festen

Tag dit barn med på råd og bliv enige om et passede tema til fødselsdagen. Med et tema til fødselsdagsfesten kan du gennemføre dette tema hele vejen igennem på både invitationer, pyntningen, maden og udklædningen. Temaer til fødselsdagsfesten kunne f.eks. være prinsesse tema, Disney figurer, action figur, ynglings film, dyr eller noget andet som har interesse for barnet. Hvis temaet f.eks. er prinsessetema, kan du holde en rigtig tøse fødselsdagsfest for din datter, hvor hele stuen bliver pyntet op med prinsesseting. Du kan lave prinsesse kager, gæsterne kan klædes ud som prinsesser og bordet kan dækkes med prinsesse tallerkner, kobber og servietter.

Lav invitationer

Når temaet er fastsat skal der sendes nogle invitationer ud til gæsterne. Her skal invitationerne laves ud fra hvilket tema der er valgt. Hvis prinsessetemaet er valgt, kan invitationerne laves på lyserødt papir med prinsesser på. Det er kun fantasien der sætter grænserne og du kan dermed lave mange forskellige ting på invitationerne. Husk at skrive på invitationerne, hvis gæsterne skal klædes ud til festen.

Køb festartiklerne og gaverne

For at fuldføre temaet skal huset selvfølgelig være fyldt med ting der passer til temaet. Du skal dermed ud, at købe de festartikler, som passer til temaet. Hos Dream Party kan du finde et hav af festartikler. På siden kan du helt sikkert finde ting der passer perfekt til det tema, som du har valgt, sammen med dit barn. Pynt huset op og dæk bordet op med tingene, så temaet bliver fuldført.

I alt planlægningen til fødselsdagsfesten skal du ikke glemme, at købe en gave til dit barn. Hvis barnet ikke har en ønskeliste kan det være svært at finde på en gave. På denne side kan du finde noget rigtig lækkert tøj til både børn og voksne og der er helt sikkert noget du kan give dit barn i gave, eller blot noget forkælelse til dig selv.

Leave A Reply

Your email address will not be published.