Inspiration til børnefamilien

Safari – Hvad skal jeg huske?

974 0

Kunne du tænke dig at få en oplevelse, som er de færreste forundt? En oplevelse, der vil leve dybt i din erindring resten af dit liv. Noget man eller kun hører om i film og i historiebøger. Så er det nu du skal slå til og bestille en safarirejse.

Safari. Alene ordet er fyldt med eventyr og leder tankerne hen på romaner og film. Man ser for sig tropehjelme, folk der rider på elefanter og farlige møder med Afrikas vildeste natur. I virkeligheden er det dog knap så eventyrligt, men dog stadig en oplevelse for livet. Man får naturen at se på en måde, man aldrig havde drømt om. Vilde dyr, der lever i deres naturlige element og på en måde, som man slet ikke kan forestille sig, når man går gennem zoologisk have herhjemme. Med en arrangeret safarirejse bliver alt arrangeret for dig og du behøver blot lade dig opsluge af oplevelsen. Klik her og bestil din safarirejse allerede i dag. Så er du godt på vej til at give dig selv og familien et eventyr for livet.

Der er dog en del ting man skal huske, før man hopper på flyveren og tager afsted.

Bliv vaccineret

Der er en del sygdomme og andet som vi ikke er vant til herhjemme. Så derfor stilles der en del krav, før du rejser til Afrika. Du skal vaccineres mod stivkrampe, difteri og Hepatitis A. Derudover er der en række specifikke krav, fra de forskellige afrikanske lande. Så det anbefales, at du spørger din læge, eller søger online.

Medbring kontanter

Selvom der tages imod kreditkort de fleste steder ved hotellerne, kan man risikere at komme til steder, hvor der kun modtages kontanter. Så husk at hæve Sydafrikanske Rand. Du kan heldigvis få dem sikkert opbevaret på hotellet, så du altid kan få fingrene idem.

Anskaf dig en ordentlig kuffert

Når du rejser er en god kuffert simpelthen uundværlig. Sørg for at den er robust og rummelig. Desuden kan du gøre tingene nemmere for dig selv, ved at anskaffe en trolleykuffert med hjul. Man risikere at skulle slæbe den ganske langt i de store lufthavne. Det kan heller ikke skade at få en kuffert med et unikt udseende, da den er nemmere at få øje på, og dermed er risikoen for, at den bliver forvekslet med en anden ganske lille. Så køb online her og find den rigtige kuffert til dine behov.

Husk den rette påklædning

Det anbefales at man medbringer lange bukser, med aftagelige ben. Praktiske sko eller støvler, der kan holde til det hårde terræn er også uundværligt. Afhængig af årstiden, kan du faktisk få brug for både hue og handsker. Det er mest i den tørre sæson (Den danske sommer) at du vil opleve kulde i Afrika, men når solen kommer frem, vil varmen hurtigt komme op over 20 grader. I den grønne sæson (Den danske vinter) er der generelt varmere og du får brug for sommertøj. Shorts, T-shirt og sandaler er her gode valg.

Husk den sunde fornuft

Du skal til Afrika, så husk din sunde fornuft. Det er ikke en charterferie i Spanien, men Safari med vilde dyr og ekstrem natur. Derfor skal man være forsigtigt, i hvert fald når man bare er en turist fra lille Danmark. Men tager man sine forholdsregler og gør som man får besked på, kan man få den mest fantastiske rejse nogensinde. God tur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.