Inspiration til børnefamilien

Tag børnene med ud i naturen

433 0

Vi er i sandhed velsignede, os som bor i lille Danmark. Det er der mange årsager til, men en af de helt store er helt klart den rige natur. Der findes selvfølgelig en smuk natur uanset, hvor man tager hen i verden. Men forskellen imellem os og Amerika fx er, at vi her i Danmark sagtens kan vokse op i København, Aarhus eller Odense og på samme til være i kontakt med naturen, hvorimod folk som er vokset op i store byer som Los Angeles eller New York kan leve flere år af deres liv uden at se sne, havet eller hvordan det ser ud udenfor byen. Når vi danskere er så heldige, at vi alle har så kort afstand til den smukke natur, så skal vi selvfølgelig også udnytte den. Men i en tid hvor teknologien stormer frem som aldrig før, så bruger vi selv og vores børn masser af tid på vores computere, telefoner og tablets frem for at være ude i naturen og hygge sig med familien. Dette gør vi på trods af de utallige muligheder der er hele året rundt.

Camping i det fri

Campingferien er en af de mest populære ferietyper blandt danskerne, men i takt med at alle industrier udvikler dig teknologisk, så følger campingindustrien også med. Dette resulterer i, at campingpladserne bliver mere og mere luksuriøse, og at de faktisk bevæger sig længere fra den autentiske campingoplevelse i naturen. For at ens børn skal vide hvordan, den danske natur i sandhed er, vil det være oplagt at tage et telt på ryggen og så ellers campere helt tæt på naturen. Find soveposer til turen her.

Svampejagt

I takt med at bladende bliver brune og falder ned fra træerne, er der dog flere planter som trives i det fugtige og kolde efterårsvejr, her er der selvfølgelig tale om svampene. Svampe er en, for mange, helt glemt næringskilde da det kun er meget få danskere som stadigvæk tager en kurv med i skoven, når efteråret rammer. Dette er dog en skam, da svampene ikke bare er lækre men også er enormt hyggelige at finde. Så tag dine børn med ud i skoven og hyg jer, imens i lære noget om skovbundens guldgruber.

Leg på sne og is

Det er efterhånden ikke så ofte, at det sner nok herhjemme til, at man i flere dage kan lege sneboldkampe og lave snemænd og igloer, men når sneen er her, er det en helt oplagt aktivitet til dig og dine børn.

Leave A Reply

Your email address will not be published.