Inspiration til børnefamilien

Tag ungerne med på en drømme rejse til Brasilien

755 0

Ah Brasilien. Er der noget land i verden som formår at komme tæt på det lands utrolige naturlige skønhed men også fantastiske kultur? Brasilien har i årtier været et af de mest populære lande for danskere at besøge og det er nemt at se hvorfor, når først man får åbnet øjnene for hvor dejligt et land det er. Det er derfor en rigtig god anbefaling at tage ungerne med på en drømme rejse til Brasilien, som de aldrig kommer til at glemme. Nu om dage kan ma nemlig komme til landet for næsten ingenting, og leve som konger for det, der virker som en almisse i Danmark. Og med den slags fordele kan man ikke rigtig sige nej. Men udover dette, hvad er der så helt præcis at lave i Brasilien? Læs mere om det på dette link.

Hvad man kan lave i Brasilien

Først og fremmest skal vi få fastslået de helt basale ting: Vejret er stort set altid herligt i Brasilien og det er et land, som grænser op til vandet på utroligt mange fronte. Det er derfor altid rimelig nemt i Brasilien at finde sig en strand nær hvor man har tænkt sig at bo og virkelig opleve det fede sommervejr. Men udover dette er der altså også bare utallige andre ting man kan tage sig til, som for eksempel at besøge nogle af landets fantastiske kendte seværdigheder. Blandt disse er naturligvis Kristus Frelseren. Statuen som skygger over Rio De Janeiro, og som du sikkert kender fra alle de utroligt kendte billeder – ja, det er statuen af Jesus Kristi som står med åbne arme ud over Rio de Janeiro.

Udover dette har Brasilien også en fantastiske naturlig skønhed som man ikke kun kan finde på de utallige strande, men også i flote naturlige monumenter som for eksempel Corvocado, Igazu Falls og Sugaloafbjerget. Hvis man måske er til det lidt mere historiske aspekt og gerne vil undervise sine unger samt underholde dem er der næsten heller ingen grænse for hvad man kan finde på i Brasilien. Du kan for eksempel undersøge regnskoven Amazonas i en flot færge man kan tage, som er sikker på at underholde dine børn og undervise dem om den fantastiskes og naturlige regnskov men en interessant historie bag sig. Ellers, hvis ungerne måske er lidt mere til det sportslige, så kan man heller ikke helt gå galt i byen med Brasilien eftersom det er et af de lande, der går allermest op i fodbold. Landet pumper ud stjerner til ingen ende, og de går også op i sporten næsten lige så meget (hvis ikke mere) end de gør deres egen religion! Dette vil klart være en oplevelse for enhver unge, som også selv kan lide fodbold.

Og hvorfor Brasilien?

Grunden til at man skal vælge Brasilien er naturligvis en kombination af de fantastisk mange muligheder der lige blev diskuteret, og så også, at man kan komme derned for næsten ingenting nu om dage. Du skal tænke på, at Brasilien ikke rigtig er en lille tur eftersom det ligger i Sydamerika. Og førhen var det næsten uoverkommeligt dyrt. Men nu om dage kan man faktisk komme rigtig langt for en mængde penge, som ikke kommer til at tømme din bankkonto. Og når man først er dernede, vil man opleve, at alting er rigtig billigt hvilket også vil hjælpe dig med at spare en del penge på rejserne men stadig give din børn en drømme rejse.

Det enste svære spørgsmål er egentlig bare, hvor i Brasilien man skal tage til. Det er et massivt land og der er rigtig mange spændende steder som er spredt ud over hele landet. Man kan næsten ikke går et par hundrede meter uden at falde over noget spændende. Men som personlig anbefaling kan Rio De Janeiro være en god ide eftersom det er en stor by og er en rigtig god ”smagsprøve” på hvad de forskellige mindre byer vil kunne tilbyde. Dette er fordi, at landet tilbyder en hel masse ting, på grund af sin massive størrelse. Ja, hvis du tog derned for et par år siden kunne du endda opleve de Olympiske Lege live, så det er i hvert fald en form for metropol vi har at gøre med her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.