Inspiration til børnefamilien

Ting der gør dit barn glad

770 0

Hvad gør dit barn glad? Måske store gaver eller bare tiden med familien, det er forskelligt hvad der gør børn glade og hvor glade de bliver af de forskellige ting man finder på som voksen, for at se dem smile. Vi har samlet lidt ting der skaber glæde ved mange børn – ville de også gøre dit barn glad?

Gaver

De fleste børn elsker gaver og det behøver ikke altid at være store gaver, som giver det største smil. Der behøver heller ikke altid at være en anledning til at give en gave til sit barn, det kan sagtens gives en normal hverdag, det er bare hvad man selv føler for. En god gave ide kan være LEGO, det findes både til drenge og piger og pakkerne kan fås i alle størrelser, så man kan give lidt efter om der er en anledning eller ej. LEGO har også ting til forskellige aldersgrupper, så inden du køber noget så kig på alderen på pakkerne og sammenlign det med dit barns, så får han eller hun mere ud af at lege med det. Køb dit LEGO hos Bilka.

Oplevelser

Mange børn elsker at komme ud og opleve en masse sammen med familien, du kan derfor finde på flere gode oplevelser sammen med dit barn hvor i kommer ud af hjemmet. Det kunne være at tage i zoologiskhave og opleve de forskellige dyr, måske tage en madpakke med og gøre det til en heldagsudflugt sammen med hele familien. Hvis dit barn ikke er så glad for dyr, så kan i tage i forlystelsespark, som bakken eller tivoli og være underholdt sammen hele dagen. Der er forlystelser for lidt enhver aldersgruppe og det er derfor et fint sted at være sammen på og det vil bestemt gøre dit barn glad at komme og ud og have det sjovt sammen med forældrene.

Sammen med familien

Noget der kan gøre børn glade er at tilbringe tid sammen med familien, der skal ikke meget til og det behøver ikke altid at være tid man bruger sammen i forlystelsesparker eller i zoologiskhave. Tiden hjemme kan være lige så underholdende og give lige så mange smil, som hvis man er ude af huset. Sæt jer ned og brug noget tid sammen omkring et godt spil eller sæt en god film på og nyd roen sammen, som familie. I kan også gå en lang tur i skoven og bruge tiden på at få snakket godt sammen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.