Inspiration til børnefamilien

Vælg den rigtige a-kasse for din families skyld

911 0

At have sikkerhed i hverdagen er vigtigt for enhver familien, og det samme gælder for din. Der skal altid være penge til mad på bordet, tag over hovedet samt til diverse interesser. Alle disse områder bliver opfyldt som følge af den løn, der bliver tjent ind i husstanden. Du har måske en fast job og føler dig forholdsvis sikker, men hvad gør du, hvis du bliver afskediget i morgen? Så står du pludselig uden nogen fast indkomst, og det kan have fatale konsekvenser.

Dette skal du ikke risikere, og derfor er det med at vælge den rigtige a-kasse allerede i dag. Der er et stort udvalg, og mon ikke du finder en, der passer til dit behov. Læs mere her, hvis du mangler et eksempel på en af de danske a-kasser.

Oprethold en fornuftig økonomi

Er du ikke medlem af en a-kasse, vil du efter en fyring få kontanthjælp, og med den kommer du mildest talt ikke særlig langt. Ydelsen er forholdsvis lav, og der er en række krav, som gør det svært, hvis familien skal opretholde sin levestandard. En sådan situation kan blive undgået, hvis du modtager dagpenge, som bliver udbetalt af a-kassen. Her er ydelsen højere end ved kontanthjælpen, og ligeledes bliver der ikke sat krav til, hvor mange aktiver du må have osv. Nej, pengene er du sikret, og på den måde kan familien opretholde sin levestandard på fornuftig vis. Selvfølgelig er der ikke penge til sjov og ballade hele tiden, men hobbyer, god mad og husleje skulle gerne være dækket. Derfor vil det være særdeles positivt for familien, hvis du meldte dig ind i en a-kasse hurtigst muligt.

Rådgivning til at komme videre

Har du været en del af din tidligere virksomhed over en længere periode, kan det være svært at vide, hvordan du nu skal begå dig i forhold til ansøgninger og til eventuelle job interviews. Begge disse områder samt meget mere kan du få hjælp til hos en a-kasse. Der er nemlig mulighed for professionel rådgivning, så du igen kan komme ud på arbejdsmarkedet. Der er flere fordele ved a-kasser, men muligheden for hjælp på dette område er for mange det vigtigste, eftersom man typisk bliver lidt rusten, når man har været det samme sted gennem en lang periode.
Mulighederne er mange, når det kommer til en god a-kasse, og det er bare med at finde den rette for dig, hvis du ikke allerede har medlemskab et sted.

Leave A Reply

Your email address will not be published.