Inspiration til børnefamilien

Vælg jeres masterbed i en god kvalitet

326 0

I en børnefamilie bliver forældresenge ofte til hele familiens seng. I hvert fald mens børnene er mindre. Det er her, den ultimative tryghed findes, det er her, man finder trøst og det er også her, hele familien hygger sig med godnathistorier og morgenmad på sengen.

Jeres masterbed bør være det møbel, I ofrer mest på. Dels i betragtning af, hvor mange timer I tilbringer i den og dels i betragtning af, hvor meget større velvære der er forbundet med en superlækker seng. Det fortjener I.

Hvor stor bør sengen være?

Det svar afhænger af flere ting. Det kommer selvfølgelig an på, hvor stort et soveværelse, I har. Det kommer også an på, om I synes, der også skal være plads til nogle børn, en hund og en samling tøjdyr, eller om I foretrækker at have sengen for jer selv.

De fleste vil jo nok mene, at sengen skal være så stor, som den overhovedet kan være i forhold til den plads, der er til rådighed i soveværelset.

Hvilken seng skal vi vælge?

Det spørgsmål er også umuligt at besvare entydigt. For hvad den ene foretrækker, er ikke altid det samme, som en anden foretrækker. Derfor er det meget et spørgsmål om smag og behag.

I grove træk er der tre typer af senge at vælge imellem:

  • En boksmadras
  • En kontinentalseng
  • En sengeramme med madrasser i

Der er mange gode argumenter for alle tre typer af senge.

En boksmadras består af en madras, der er monteret fast på sengebunden. Under bunden er der placeret enten to meder eller fire ben.

Den er praktisk, let at flytte på og har en glimrende liggekomfort.

En kontinentalseng er en lag-på-lag-seng, som består af fire ben, en bund, en tyk skummadras, et skridunderlag og den øverste madras.

Den er tung og ikke sådan lige at flytte på. Den er holdbar og har høj liggekomfort.

En sengeramme er selve sengens stel, hvori der placeres lameller eller en bund og så selve madrasserne.

Den er fleksibel, da du selv kan bestemme, hvilken form for madrasser der skal lægges i den. Madrasserne kan skiftes ud, når de trænger til det, og liggekomforten afhænger af, hvilke madrasser der ligger der.

Du kan se forskellige sengerammer og sengestel i god kvalitet her https://senge-testeren.dk/sengeramme-sengestel, hvor de har kigget nærmere på 10 af de bedste stel og rammer der er på markedet netop nu.

Vælg en løsning af en god kvalitet

Uanset hvilken form for seng, i vælger til at være jeres masterbed, så gå ikke på kompromis med kvaliteten. Det er så altafgørende, at I får sovet godt om natten. Især hvis jeres nattesøvn af og til bliver afbrudt af børn, der ikke kan sove eller andet.

Får I spoleret jeres søvn af, at sengen ikke er optimal, så kan det være ekstra svært af blive vækket af børn i løbet af natten. Alt det natteroderi er udmattende nok i sig selv.

Derfor bør jeres seng være så god som muligt, så den i hvert fald kan gøre sit til, at I får sovet og dermed kan klare næste dags udfordringer.

Pris og kvalitet hænger sammen

Det er jo sådan, at du ikke kan købe guld for småpenge. Sådan er det bare. Så skal du have en god seng, må du til lommerne.

Den udgift er sådan set mindre skræmmende, når man betragter den over år. En god seng kan du have i mange år. Så set på den måde er udgiften nok fornuftig nok.

Din krop og dit sind vil sætte virkelig stor pris på, at du/I investerer i en rigtig god seng. Det giver en mærkbar forbedret livskvalitet at have en kvalitetsseng at ligge i.

Så und dig selv og den, du deler seng med, at komme til at sove kongeligt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.