Inspiration til børnefamilien

Vær sikkert og godt klædt på

2.99K 0

Uanset om vi bryder os om det eller ej, er påklædningen en vigtig del af den personlige fremtoning, og skal hele familien blot nogenlunde følge stil og mode, kan det hurtigt blive en bekostelig affære, hvis man ikke køber ind med lidt omtanke. Heldigvis er nethandlen eksploderet de senere år, og det betyder øget konkurrence til gavn for forbrugerne. Det er let at sammenligne priser, og man er ikke bundet op af den fysiske afstand til butikken. Køb en jakke i Jylland og et par lækre sko i en sjællandsk butik – fragten koster som regel kun en brøkdel af de besparelser, der kan opnås.

Find de gode butikker og bookmark dem

Efterhånden som man vender sig til at shoppe online finder man frem til en række butikker, som både er billige og fører de varer, man efterspørger. Antallet af butikker er efterhånden svimlende, så det kan være en god ide at bookmarke de bedste, så det er let at finde tilbage senere hen. Browseren har som regel en knap til netop dette, og det behøver kun tage et par sekunder.

På den anden side bør man ikke hænge alt for meget fast i tidligere succeser, for der kommer hele tiden nye spændende webshops, som typisk må anstrenge sig yderligere for at tiltrække kunderne. Et godt eksempel er ShoppinStreet, som reelt er et fælles digitalt storcenter for en række fysiske butikker, der har slået sig sammen for at kunne give en endnu bedre købsoplevelse. Klik her og se, hvordan centeret ser ud netop nu.

Men holdøje med netop denne side, for den er kun i opstartsfasen. I skrivende stund er der mest fokus på modetøj til hele familien samt de mest brugte accessories, men snart kommer der også boliginteriør, forbrugerelektronik og mange andre spændende produkter. En af fordelene ved ShoppinStreet er, at der altid er gratis fragt og en lind strøm af nye produkter og brands til hylderne hver eneste dag.

Køb også en stilfuld cykelhjelm online

Til en korrekt påklædning hører naturligvis også en cykelhjelm, hvis man, som efterhånden rigtig mange danskere, bruger cyklen som dagligt transportmiddel. Uheldigvis har cykelhjelme traditionelt ikke haft det fedeste design, og derfor holder mange sig tilbage fra at bruge hjelmen. Det er en skam, for alle undersøgelser viser, at netop cykelhjelmen hvert år redder rigtig mange cyklister fra både død og lemlæstelse i trafikken. Og ønsker man at lære sine børn at bruge cykelhjelm, er det bedste udgangspunkt selvagt at foregå med et godt eksempel.

Nu er der – heldigvis – ikke længere nogen undskyldning, for på eCykelshjelm.dk finder du nu Danmarks største udvalg af cykelhjelme. Køb her med det samme, eller vent eventuelt til familien er samlet, så I hver især kan få netop det design, der tiltaler hver især. Der er nemlig familie-rabat, som bliver større, desto flere hjelme I bestiller på én gang. Fragten er gratis, og der er god vejledning med hensyn til valg af størrelse.

Hvis du går efter stil og kvalitet, bør du se nærmere på det tyske kvalitetsmærke Abus. Det er ganske vist en anelse dyrere end gennemsnittet, men disse cykelhjelme fås i et væld af farver og designs. Abus tilbyder overordnet cykelhjelme i tre kategorier, nemlig standard, elite og urban. Standardtypen er den billigste, og er som regel et udmærket valg til børn og fritidsbrug generelt. I modsætning hertil er naturligvis de noget dyrere elitemodeller, der er aerodynamiske og sportsprægede. Er fokus på design, er urban-modellerne nok favoritten. Her er målgruppen netop de, der ønsker at kombinere sikkerhed og stilfuld påklædning.

Leave A Reply

Your email address will not be published.