Inspiration til børnefamilien

Vær varsom, når du skal lease en bil

981 0

I og med, at leasing er noget, der bliver mere og mere populært her i Danmark, så dukker der selvfølgelig også flere og flere leasingselskaber op. Hvis du gerne vil lease en bil, så er det meget vigtigt, at du sørger for at sætte dig rigtig godt ind i stoffet, inden du giver dig i kast med det. Der er nemlig rigtig mange forskellige former for leasing og det betyder også, at der er mange forskellige faldgrupper, der kan ende med at koste dig dyrt, hvis ikke du sørger for vælge med omhu. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du skal sørge for at vælge leasing med den største omhu og generelt blot træde meget varsomt, når det kommer til at skulle lease en bil.

Specielt flexleasing kan være farligt

Der er som sådan ikke synderligt mange faldgrupper, når det kommer til privatleasing, men det er naturligvis ikke noget, der ændrer på, at du fortsat skal sørge for at læse din kontrakt rigtig grundigt, inden du skriver under. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det særligt er i forbindelse med flexleasing, at der kan være mange faldgrupper og det er også her, at der er rigtig mange danskere, der – desværre – er endt med at brænde fingrene godt og grundigt. Derfor er det selvfølgelig meget vigtigt, at du altid giver dig tid til at sætte dig godt ind i stoffet, inden du begynder at skrive under på noget, som du reelt set ikke har råd til – du ved bare ikke, at du ikke har råd.

 

Pas på restværdien efter endt leasingperiode

Der er rigtig mange danskere, der er meget fascineret af flexleasing, da det er en form for leasing, der giver dem muligheden for at få en bil, som de ellers ikke ville have råd til. Idéen med flexleasing er nemlig, at du får muligheden for at betale din registreringsafgift over tid, hvorefter du selv skal stå for restværdien, når din leasingperiode er udløbet. Det betyder også, at du selv kan ende med at skulle indfri restværdien efter endt leasingperiode, hvis du ikke er i stand til at sælge din bil. Derfor er der også mange danskere, der pludselig er endt med at stå med store regninger, som de ikke har været i stand til at betale, fordi de ikke havde forstået, at de skal skal afholde restværdien, når leasingperioden er slut.

 

Privatleasing er det sikreste valg

Som det også er nævnt tidligere, så er der ikke nær så mange faldgrupper i forbindelse med privatleasing som der er ved flexleasing. Derfor skal der selvfølgelig heller ikke lægges skjul på, at det sikreste valg er at gøre brug af privatleasing, men hvis du har intentioner om at lease en dyr bil og derfor har kigget på f.eks. noget Lamborghini leasing, så er flexleasing din eneste mulighed, og i en sådan forbindelse skal du sørge for at træde meget varsomt og ikke skrive under på noget, før det er fuldstændig gennemtjekket og gennemlæst.

Leave A Reply

Your email address will not be published.