Inspiration til børnefamilien

Vinter: Forslag til aktiviteter med ungerne

766 0

Sommeren er ved at være ovre, og september er officielt en efterårsmåned, selvom temperaturen holder sig over de 20 grader lidt tid endnu. Herefter kommer vinteren — men hvad skal man egentlig lave, når det bliver koldt udenfor? Det kan være svært at finde på aktiviteter at lave med ungerne. Derfor får du herunder et par gode råd til, hvad du kan lave med dine børn, når kulden banker på døren.

Tag ungerne med i køkkenet

Det er altid en sjov aktivitet for ungerne at være med i køkkenet — så tag ungerne med i køkkenet og få dem til at hjælpe med aftensmaden eller hjemmebag. Så har I også noget at hygge med til aftenkaffen.

Spil et brætspil

Brætspil er altid sjove at spille, og det er en fantastisk aktivitet at lave sammen med ungerne, når det er koldt udenfor. Sørg for at det er et spil, alle kan være med til. Der står typisk på brætspil, hvilken aldersgruppe de egner sig til. Det er nemlig ikke sjovt for et barn at spille et spil, som ikke henvender sig til dem.

Tag ud og leg i sneen

Selvom vinteren ikke er, hvad den har været, så er vi nogle gange heldige, at det sner i Danmark. Nogle vil mene det modsatte, men har man børn, så vil man opdage, hvor meget børnene elsker at lege i sneen. Og du kan sagtens være med. Der er nemlig masser at lave; start en sneboldkamp, byg en snemand eller byg en iglo, hvor ungerne kan lege, indtil sneen tør igen. I kan også bare gå en tur i sneen og nyde det smukke snedækkede landskab.

Besøg en kælkebakke

Dette læner sig lidt op ad det forrige forslag, men den fortjener alligevel sin egen sektion. Det er nemlig mange børns yndlingsaktivitet, når det er vinter; at kælke. Tag ud og besøg en kælkebakke, hvor der er andre børn med forældre, der kælker. Her vil man kunne få mange timer til at gå, og det er en aktivitet, der både er sjov for børn og forældre — køb en kælk på Only4Kids.dk.

Tag i biografen eller se en god film hjemme

Der kommer mange gode familiefilm om vinteren. Både i biografen og i fjernsynet. Saml hele familien og tag ind at se en film, som I alle er enige om. Det er både underholdende og lærerigt at se en god film sammen med hele familien.

Leave A Reply

Your email address will not be published.